Takaisin

GIC Kin edler von den Lichtalben (DE) - Kin

Kin on cremetabbynaamio colorpoint, RAG e 21.

Kin on syntynyt 05.09.2012, ja on meidän ensimmäinen tuontikissamme.

Kinin sukutaulu löytyy täältä. (PawPeds)

ES*Patriarca Gucci ei löydy pojan sukutaulusta.

Kin on käytettävissä kissalan ulkopuolelle, valituille kasvattajille, jotka välttävät linjasiitosta ja vain terveeksi testatuille tytöille. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä minuun.

Herran käyttöehdot löytyvät kuvan ja tietojen alla.

Kinkuva

Testit ja paino

Kiniä saa vapaasti kysyä astutukseen ne kissalat, joilla on rekisteröity kasvattajanimi ja tarkoituksenaan parantaa rodun terveyttä terveillä ja testatuilla naarailla. Naaraiden tulee siis olla terveeksi ultrattuja sydämen ja munuaisten kannalta, HCM, FeLV ja FIV negatiivisia ja veriryhmä määritettynä.

Pojan lainauksesta veloitan 170 euroa per 4 viikon ikäinen pentu ja astutusmaksu 80 euroa, sisältäen 3 yritystä. Eniten toivon, että naaraat kävisivät täällä pojan luona, mutta jos poika vierailee naaraan luona, vaadin että poikaa kohdellaan kuin omaa kissaa; perheenjäsenenä.

Tarkoitus on pitää poikaa leikkaamattomana mahdollisimman pitkään ja saada geenejä jaeltua tasaisesti sinnetänne, mutta välttää pojan ylikäyttöä.

Vaadin morsianten sukutaulujen PawPedsissä oloa, joten jos poika kiinnostaa niin äkkiä PawPedsiin sukuja lähettämään! :) Haluan myös, että jokaisen Kinin jälkeläisen sukutaulu lähetetään PawPedsiin, näin on helppo tarkkailla miten laajalti geeni on levinnyt.

Kinin venytys

Kinin venytys, 16.5.2016

Vanhemmat;

Ashanti Edle von den Lichtalben (DE), g 04 x (BE)The Cute Cats Fairy Prince, n 04 21