Kissakuva

Takaisin pentuihin

Darkie's Seventh

Harmiksi tällä kertaa kävi niin, että pentuja ei tästä tyttärestä irronnut... Kokeilut olisivat olleet helpompia jos käytössä olisi ollut oma kolli tytöille, mutta nyt ei tiedä miksi kenkä jäi puristamaan.

Mutta Muusa sai mitä parhaimman kodin Tampereelta jonne muutti juuri ennen vappua kun totesin neidin varmasti tyhjäksi.

Muusa kokeilee onneaan vielä kerran ruskean mitted-pojan Gubben (Lasson poika) kanssa, on selvää, että Muusan ja Lasson geenit eivät ole suoraan yhteensopivia. :(

Muusa ja Gubbe rietastelivat keskenään 6.-8.3., tiettävästi onnistuneita astumisia tuli 2, mahdollisesti kolmaskin. Nuoren kollin into oli suuri, mutta osuminen heikko. JOS Muusa viimeisellä kerralla tuli tiineeksi, tytön laskettu aika olisi 10.5. - jos pesuetta ei tule tällä koetuksella, Muusa lähtee jatkamaan loppuelämäänsä Tampereelle.

Muusan ensimmäinen pentue tapahtuu suklaatabbypoika Lasson kanssa. :)

Uusimmalla yrityksellä tyttö rääkäisi tuntuvasti pari kertaa! 1.-3.1.2019 on tullut ainakin kaksi onnistunutta astumista Lasson kotona, jos onnistui niin laskettu aika olisi 7.3.!

Pariskunta vietti yhdessä 17.-19.6. ja astumisia todennäköisimmin tapahtui 17. ja 18.6., jos astuminen onnistui, pentueen laskettu aika olisi 21.8.2018! :) Pidetään peukkuja!

Muusan raskaus keskeytyi mitä todennäköisimmin helteiden vuoksi ja seuraava astutuskerta ei onnistuut kollin puolelta...

Astutettu 6.-8.3.

Muusa

FI*Darkie's Benzaiten, "Muusa" (RAG g 04) x Kullannupun Gubbe, "Gubbe" (RAG n 04)

Vanhempien sukutaulut (sukusiitos 0.0762% 10. polvessa)

Tähän mennessä tapahtunutta