Kissakuva

FI*Darkie's kissala

...pienimuotoista ragdoll kasvatusta Mäntsälässä. :)

Tervetuloa kissalani kotisivuille!

Facebookin yleistyessä valtaosa kuvista ja pikapäivityksistä on facebookin puolella, mutta kotisivuni on tarkoitus tarjota sinulle tietoa laajalti rakkaasta rodustamme, näyttelyuutisia ja niitä tärkeämpiä päivityksiä. :)

Olen pyrkinyt kokoamaan sivulleni laajan tietopaketin ja kertoa myös itsestäni seikkoja, jotka oletan olevan tärkeitä ihmisille, jotka pentua minulta kaavailevat.

Kasvattajanimeni, FI*Darkie's, hyväksyttiin Fiféssä 23.11.2010 ja ensimmäiset pentuni syntyivät kotona heinäkussa 2011. Kasvattajanimeni on otettu pitkäaikaisesta lempi-/nettinimestäni, ja näinollen jokainen lähtenyt pentu saa minusta palan mukaansa. :) Tarkoitukseni on kasvattaa terveitä kissoja, vankasti välttäen ylityypittämistä, pyöreäsilmäistä ja pyöreäpäistä mallia.

Kissat ovat minulle rakkaita perheenjäseniä ja tämän takia pyrin käyttämään sijoituskoteja parhaan mahdollisuuteni mukaan. Periaatteni on, että jos kissa tulee luokseni, se on jäädäkseen. Kodissa asuville kissoille etsitään vain tarvittaessa uudet kodit, jos kotona hierarkia ei ota asettuakseen. Koti pyritään pitämään mahdollisimman stressivapaana, ajoittaisia kosintareissuja ja pentueita lukuunottamatta. :)

Kissa on kuitenkin pitkäikäinen lemmikki, ja kenenkään ei tule ryhtyä kissan omistajaksi suuremmitta ajatuksitta. Oma kantani on, että koko perheen tulee ajatuksella valmistautua tulevaan asukkaaseen ja koko perheen voimin etsiä se kissa, kuka on juuri teidän perheeseen se oikea!

Kissassa mielestäni tärkeintä on sosiaalisuus ja kyky olla rauhallinen ja mukava kanssa-asuja. Minulle lemmikkini ovat olleet aina perheenjäseniä, joten toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan perheeseeni! :)

Vastaanotan mielelläni ihmisiä tutustumaan rotuun ragdollin ollessa mielessänne! Mutta pentuja minulla on keskimäärin kerrasta kahteen vuodessa, välivuosia välillä pitäen. :)

Päivitetty: 26.06.2023, 01:33 (avattu 03.09.2010)

~Darkie

Pörrö, Junnu, Aatu