Minä ja kissalani

On jotenkin vaikea kuvailla talouttani "kissalana", toimintani on niin pienimuotoista että tuntuu kuin puhuisin vain häkistä. Kotini on yhtälailla kissojeni koti kuin minunkin. :)

Minulle myönnettiin kasvattajanimi 23.11.2010, kasvattajanimekseni valikoitui ilokseni ensimmäinen valintani (FI*)Darkie's. Todistus kasvattajanimestä (joskin heikolla laadulla) löytyy täältä. :)

Kissat ovat aina ympäröineet elämääni, välillä on ollut muitakin elukoita, mutta kissat ovat ainoita, jotka ovat pysyneet aina. Ensimmäiset muistoni ovat kissantäytteisiä, valokuvat lapsuudestani kertovat myös sen että olen ollut kissojen ympäröimänä jo ennen syntymääni. Joten toiminta kissojen kanssa tulee likipitäen luonnostaan. :)

Olen syntyperääni Espoolainen, jossa kasvoin 19 vuotta, kunnes muutin omilleni ja pienen koe-asumisen jälkeen Helsingissä päätin silloisen poikaystäväni kanssa muuttaa Helsingistä Varkauteen rauhallisuuden perään, tällöin oli joulukuu 2009 ja kissoja kulki matkassa rakas kotikissani Tiikeri, pelastettu persialaiskissa Roope ja ex-poikaystävälleni ostettu kotikissa Sepi. Tänäpäivänä kaikki nämä kolme ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen, mutta tällöin rotukissakasvatus oli vain haave, jonka en odottanut toteutuvan lähivuosina.

Toisin kuitenkin kävi, kun neljä kuukautta muuttomme jälkeen kävimme Klaukkalassa katsomassa pienen pientä neliviikkoista prinsessaa jonka varasimme siltä istumalta. Näin lähti lähtölasku Pörrön saantiin. Pörrön kasvattajan kanssa tuli puhuttua haaveestani kasvattajana ja jokunen kuukausi Pörrön saapumisen jälkeen hän mainitsi että voisin aloittaa kasvatuksen tällä pikkuneidillä, hänen avustamaan. Näin unelmastani alkoi hiljalleen tulla totta!!

Ensimmäinen pentue syntyi heinäkuussa 2011, ensimmäinen pentue omalla kasvatillani vuonna 2012, mutta vastoinkäymisten vuoksi neljän pentueen jälkeen jouduin aloittamaan uudelleen kaikkien omien kasvattien joutuessa leikkuriin.

Vuosi 2016 on ollut muutosten vuosi kauttaaltaan; tuontinaaraani sai ensimmäisen pentueensa, pidin uroksen itselläni saadakseni vihdoin kollin nimeni alle.

Myös 7 vuoden savolaisuuden jälkeen suuntaan takaisin Uusimaalle, ja paikkakunta tulee Varkaudesta vaihtumaan Mäntsäläksi.

Tiivistelmänä;

Jos kiinnostuit, niin lue lisää ostajille tarkoitetulta sivulta!