kansi

Sivuston ylläpitäjästä enemmän.

Darkie

Aikuisten oikeasti en koskaan oleta kenenkään olevan kiinnostunut minusta, mutta sikäli että tämän sivun on joku avannutkin...pitäähän tänne jotakin kertoa.

Minä nopeasti niputettuna;

tiedonjanoisille enemmän infoa alempana. :)

Miten koitan vaikuttaa rodun hyvinvointiin?

Netistä minut löytää seuraavasti...

Olen syntyperääni espoolainen, mutta muutin Varkauteen joulukuussa 2009 ja asuin Varkaudessa lokakuuhun 2016 asti, eli miltei 7 vuotta. Kasvatustoiminnan sain aloitettua Varkaudessa, ja viisi pentuettani syntyikin siellä.

Olen myös VELA (vapaaehtoisesti lapseton), enkä liiemmin välitä (tai suoranaisesti edes pidä) kanssakäynnistä lasten kanssa. Olen joitain pentuja myynyt lapsiperheisiin, mutta kanssakäyntini on puhtaasti aikuisten kanssa. Tästä huolimatta haluan kaikkiin pentuihini olla yhteydessä näiden eliniän läpi, mutta lapsivastaisuuteni vuoksi en luonnollisesti sovi kaikille kasvattajaksi. :)

Jouduin muuttamaan takaisin Uusimaalle koska yksinäisyys Varkaudessa alkoi syömään vähäistäkin jäljellä ollutta mielenterveyttä... Uusimaalta sain edullisen (UUDEN!) vuokra-asunnon Mäntsälästä, jossa nyt vaikutan, aivan juna-aseman vieressä. :)

Kuudes pentue on ensimmäinen uusimaalainen pentueeni!

Muuttaessani Varkauteen pääkaupunkiseudulle jäi kaikki; perheeni, ystäväni, kaverini sekä runsaasti huonoja ja hyviä muistoja. Koitin paremman elämän rakentamista Varkaudessa, mutta jouduin moninaisten terveyshaittojen tähden muuttamaan lähemmäs tukipiiriäni. Savo jätti jäljen sydämeen, ja toivon palaavani Pohjois-Savoon kunhan saisin terveyteni kuntoon...

Pääsääntöisesti minua kutsutaan etunimelläni Pia, mutta koska olen vaikuttanu hurjan pitkiä aikoja lähinnä internetissä enkä niinkään kasvotusten, on lempinimi Darkie jäänyt laajaan käyttöön. Darkie on lyhennetty peruskoulun aikaisesta "taiteilijanimestä". Voit kutsua minua halutessasi kummalla vain. :)

Olen kiinnostunut eläinten lisäksi myös autoista; olen opiskellut logistiikkaa (linja-auton kuljettajan linjaa), sekä ajoneuvoasentajaksi mutta kumpikin näistä kaatui erillisiin ongelmiin niin koulun päädyssä kuin omassanikin.

Eläintenhoitajaksi pääsin opiskelemaan 12.8.2013 ja sain ensimmäisen ammattini toukokuussa 2015! Haaveilen jatkavani klinikkahoitajaksi, mutta tätä varten joudun ensin kuntouttamaan itseäni fyysisesti ja psyykkisesti...

Olen ollut kissojen kanssa koko ikäni, enkä voisi kuvitella elämää ilman karvaista ystävää! Olen opiskellut kissoja siitä lähtien kun olen oppinut lukemaan ja oppimani tulee välillä vähän rajuna ulosantina...

Olen määrätietoinen ja pidän kiinni vähistä tavoitteistani. Olen täysin raitis, enkä ole koskaan kokeillut mitään huumaavia aineita. Käytän pakon edessä useita vahvoja ja joillekin riippuvuutta aiheuttavia lääkkeitä, mutta olen itse välttynyt riippuvuuksilta. Ja vaikutuksilta noin muutenkin... Mutta raittiina on tarkoitus pysyä koko elinikä. :)

Käsittelen heikkoa tilaani varsin mustallakin huumorilla. :) Koitan siis korvata huonot puolet itsestäni huumorilla, rehellisyydellä ja avoimella mielellä!

~Darkie

Sivusto päivitetty 19.03.2022