Kissakuva

Takaisin pentuihin

Darkie's 7.2

Pesue kantaa nimeä 7.2 kun ensimmäinen yhdistelmä seitsemännen pentueen kanssa ei vain tuottanut hedelmää...

Toisella rupeamalla tuntui sävel olevan täydellisen erilainen verrattuna ensikokeiluun! Tyttö antautui hurjasti nopeammin ja molemmat pysyivät paremmin pystyssä alkupyllähtelyjen jälkeen. Astumisia tuli käsittääkseni lukuisia ja tyttären laskettu aika olisi n. 19.7.2019 tienoolla. :)

Harmiksi ensimmäinen yritys ei kantanut hedelmää, mutta koetetaan uudelleen. :)

Pentue syntyi torstaina 18.7. pitkän tuntuisen ja raskaan raskauden jälkeen ja pentuja tuli uskomaton määrä! 9 pentua, joista näyttäisi 6 olevan tyttöjä ja 3 poikia. :)

Ärripurri Ruusu kokeili onneaan rauhallisen Nutun kanssa. Nutun väsytystaktiikka toimi, ja miltei 2 vuorokauden jälkeen kolli pääsi astumaan! Tiettävästi onnistunut astuminen tuli 11.3., lisää on saattanut tulla huomaamatta. Suurin osa yrityksistä kuitenkin menee nurin jomman kumman puolesta. :D

Jos Ruusun ja Nutun hauskanpito kantaa hedelmää, laskettu aika olisi 15.5.2019

Ruusun synnytys tapahtui livenä Facebookissa. :) Synnytyksen kulun voit katsoa yhä näin jälkikäteenkin

FI*Darkie's ... bara no tsubomi Väri ja sukupuoli Status
Ryuusa "Kaleva" punatabby mitted / ♂ Varattu
Dokuji "Melodia" sinitabby colorpoint / ♀ Sijoitukseen/Varattu
Mikoto "Zira" sinikilpikonnatabby mitted / ♀ Sijoitus?/Varattu
Kenshin "Luna" sinitabby colorpoint / ♀ Varattu
Shizuku "Lumo" ruskeatabby mitted / ♀ Varattu
Kasaku "Savu" sininen colorpoint / ♀ Varattu
Niji "Baloo" punaitabby colorpoint / ♂ Varattu
Miyabi "Cecilia" ruskeakilpikonna mitted / ♀ Varattu
Seigyoku "Cosmo" sinitabby mitted / ♂ Varattu

Yhdistelmästä

Ruusu

FI*Darkie's Daikokuten, "Ruusu" (RAG f 04 21) x IC Mokotuvan Nutukka Utuinen, "Nutu" (RAG c)

Vanhempien sukutaulut (sukusiitos 0.340% 10. polvessa)

Lähtöpainot;

14.11.2019

Niin se vaan vierähti pentuaika. Oma jaksaminen oli erittäin äärirajoilla ja näinollen vähän yksi jos toinenkin asia jäi vähemmälle huomiota kun tärkein asia oli nämä pennut. :)

Koitan tähän kiteyttää tapahtumia, mutta päivittelin jopa Facebookkia laiskemmin kun kausimasennus iski itsensä valmiin pohjan päälle, oli lopputulema varsin raskauttava. Pennut on kuitenkin hoidettu onnistuneesti maailmalle - Cecilia lähti 11.11. ja asuntoon laskeutui rauha.

Loppuajan tapahtumia;

9.9.2019

Tänään maksoin vihdoin ja viimein kissojen rekisteröinnin ja sattumalta viimeiset pennutkin varattiin tänään. Tämän viikon olen pyhittänyt pelkästään itselleni (ja kissoille), siinä missä mm. viime viikolla täällä kävi vieraita pitkälti joka päivä. Nyt otan vähän rauhallisemmin, joskus pitää nukkua velkoja pois. :)

Loin pennuille myös omat sivut, kun kerran kaikilla on nimet valmiina kaikille.

Nutun omistaja päätyi valinnassaan Savuun ja pitkän keskustelun jälkeen suostuin myymään Cecilian Ranskaan La Perle Des Anges -kissalaan siitosnaaraaksi. Nyt ymmärrän miksi 2013 Kinin kasvattajalla oli itku kurkussa lentokentällä... Savun jatkaessa isänsä jalanjäljissä, Luna varattiin heti sen perään lemmikiksi.

Eli nyt kaikki pennut on varattuja, ellei jotain katastrofaalista tapahdu. :)

Näm pennut ovat JÄTTEJÄ! Kaleva meni yli kilon kuusiviikkoisena, Baloo pari päivää myöhemmin kuten myös Cosmo. Luna ja Melodia ovat vähän jääneet jälkeen, neidit on vähän liian kiireisiä pentuhommissa että söisivät kunnolla...

Pentujen painot 9.9.2019;

7 viikkoa

24.8.2019

Huhhuh, onpahan ollut hektistä! Näin ison pentueen kanssa vieraita riittää. :)

Pennuille iski myös ripuli ja paksusuoli ärtyi mamman hormonituotannon takia, 6/9 sairastui ja hoidettiin, mamma sai Provera-pillerit tasaamaan hormonien kanssa ja tämä sitten osoittautuikin ihmelääkkeeksi! Parin päivän ajan Ruusulla oli puku päällä ettei pääse imettämään, koska yhteys oli selvä maidosta ripuliin. Pennut hoidettiin Tylosiinilla ja Inupektillä.

Päivitin asiasta kattavammin Facebookin puolelle.

Pennuista poikien lisäksi nyt Siru että Melodia varattu! Olen niin onnellinen, että löysin sijoituskodin näin varhaisessa vaiheessa! Ei auta kuin ihmetellä että mikähän ihme 2017 mätti, kun kyselyitä ei tullut. Alisa on alustavasti varattu, Luna ja Savu vielä tarkkailussa (mahdollisesti Utuinen-kissalaan!) ja Cecilia on etsii näyttelykotia. ^_^

11.8.2019

Aloittelimme kiinteitä ruokia keskiviikkona! :) Pikkuhiljaa jokainen innostuu enemmän ja enemmän ruoan syömisestä, vaikka vielä maistuu myös hiekkalaatikon hiekka... Kakka nyt menee yhä vähän minne sattuu, mutta eiköhän tästä pikkuihiljaa edetä. ^_^

Pennut on jättisuuria kyllä! Pari on jo mennyt yli 500 gramman! Punaisista pojistakin näin jo että Kaleva on mitted, Baloo on colorpoint - hieno näin, kun molemmat tulevat menemään näyttelyareenoille. :)

5.8.2019

Olin poissa 1.-4.8. ja tällä välin pennuille tuli hoitaja asumaan kotiini. Suureksi harmiksi ongelmitta ei vältytty, kun Alisa (ruskeatabby mitted) oli lauantai-aamuna 3.8. erittäin väsynyt, laihtunut eikä kelpuuttanut emon nisää eikä korviketta... Ja pennulle mitattiin kuumetta.

Tyttö pääsi lääkäriin, sai antibiootin (Synulox) ripuliin ja jo samana iltana oli huomattavasti eloisampi. :) Nyt maanantaina pentu on saanut 3/10 annoksistaan (2x pv/5pv) ja syö hyvällä ruokahalulla sekä emolta että ruiskusta! Olen erittäin kiitollinen että hoitaja osasi ottaa yhteyden minuun vaikka olinkin menossa. :)

Oma valinta jatkoon on Melodia, tämä ei voi harmiksi jäädä kotiini kasvamaan, vaan tarvitsee sijoituskodin. Pojat on kaikki viittä vaille varattuja ja pikkuhiljaa toivon että voin vapauttaa tytöt myös varaukseen. ^^

31.7.2019

Huh, pari viikkoa mennyt tiiviisti pentuja ruokkiessä käytännössä nollaunilla. Maitoa tulee runsaasti, mutta pentuja vain on niin monta! Ensimmäinen avasi silmät jo 2 päivän iässä, kun nyt 2 viikon iässä alkaa kaikilla olemaan enemmän tai vähemmän silmiä auki. ^_^

2 pojista on cremejä tai punaisia, en tiedä kuvioita, kolmas pojista sinitabby mitted. Tytöissä on runsaasti sinistä, 2 varmaa kilpparia ja katsellaan mitä muista tulee... :) Saattaa olla että kilppareita on vain kaksi.

Ensimmäiset pennut ylittivät illalla 300 gramman painon ♥ Penut syntyivät niin isoina että painokäyrissä ollaan vähän alapuolella, mutta joka päivä painoa tulee lisää... :)

19.7.2019

Eilen ne syntyi! 9 uskomatonta pentua! 3 poikaa ja näyttäisi olevan 6 tyttöä. Mieletöntä! Viimeinen raskausviikko oli erittäin raskas Ruusulle ja pari viimeistä päivää syöminen jäi täysin. Tyttö oli vain voipunut ja väsynyt ja kuumissaan, pakkosyötin neitiä ettei kuihtuisi. Nyt en ihmettele miksi...

9 isoa pentua! 96 grammaa oli pienin ja 124 grammaa suurin, joten ei mikään rääpälepesue!

Kaikilla pennuilla on erittäin kauniit piirteet! Ihanat pitkät kropat ja äiti on niin upea. Ihana nähdä tämän katraan kasvavan. ^_^

7.2 pentue

Tähän mennessä tapahtunutta