Kansi

Takaisin

Darkie's Daikokuten - Ruusu

Ruusu on ruskeakilpikonnatabbynaamio mitted, RAG f 04 21.

Ruusu on syntynyt 1.4.2017 ja on ensimmäisestä kilpikonna pentueestamme.

Hurjan suureksi harmiksi Ruusulle näyttäisi kehittyvän erittäin paha värivirhe kasvoihin, ns. bicolor-kuvio kasvoihin, joka sulkee tytön kohdalta näyttelyt pois... Mutta luonteen ja rakenteen ollessa paras tähän mennessä syntyneillä pennuilla, jää Ruusu silti osaksi kasvatusohjelmaa!!

Ruusun sukutaulun näet täältä. (PawPeds)

ES*Patriarca Gucci ei löydy tytön sukutaulusta.

Ruusu on kuudennen pentueemme parhaimmistoa, ja valintani jo syntyessään. Koitin kuukausien ajan etsiä Ruusulle sijoituskotia yhdessä tai erikseen siskonsa Muusan kanssa sitä kuitenkaan löytämättä.

Side mikä minun ja Ruusun välillä kehittyi mielettömän vahvaksi vaikka yritin kaikkeni etten tyttöihin suurempaa suhdetta kehittäisi - idea kun oli saada molemmat tytöt asumaan omilleen, pois luotani. Ruusu oli tästä kuitenkin toista mieltä ja rynni luokseni aina vieraillessani äitini luona Ruusun "kasvamiskodissa". Ensimmäisen kiiman myötä tyttö alkoi merkkailemaan niin radikaalisti pitkin poikin, että jouduin ottamaan tytön luokseni taikka viemään leikkuriin... Kasvatusmateriaalin ollessa erittäin vähäistä alunperinkin, en halunnut valioyksilöstä luopua. Päätin aloittaa sirkuksen kotonani missä eristelen kissoja verkko-oven taakse tarpeen niin vaatien.

Ruusu kotiutuikin mitä nopeimmiten luokseni ja livahti lauman sisään liki huomaamatta. Ehkä tämä oli tarkoitettu sitten näin?

Ruusu

Testit ja paino

Äitinä pentueille

Ruusu venytys

Venytys, 7 kuukautta

Vanhemmat;

CH Ryoko edle von den Lichtalben, n 04 x GIC Kin edler von den Lichtalben, RAG e 21

Ryoko & Kin