Takaisin

Darkie's Yume - Aatu

Aatu on ruskeanaamio mitted, RAG n 04 ja kantaa sinistä ja suklaata.

Aatu on syntynyt Viidenteen pentueeseemme ja on toinen yritys saada kissalan nimen alle oma kolli. :)

Aatun sukutaulu löytyy täältä. (PawPeds)

ES*Patriarca Gucci ei ole pojan sukutaulussa.

Aatu on käytettävissä pääsääntöisesti kissalan ulkopuolelle, koska itselläni ei ole sopivaa naarasta pojalle tarjota. Ainakaan tällä hetkellä.

Naaraiden tulee siis olla terveeksi ultrattuja sydämen ja munuaisten kannalta, HCM, FeLV ja FIV negatiivisia ja veriryhmä määritettynä. Linjasiitosta ja ylityypitystä välttäen.

Aatua saa vapaasti kysyä astutukseen ne kissalat, joilla on rekisteröity kasvattajanimi ja tarkoituksenaan parantaa rodun terveyttä terveillä ja testatuilla naarailla. Naaraiden tulee siis olla terveeksi ultrattuja sydämen ja munuaisten kannalta, HCM, FeLV ja FIV negatiivisiä ja veriryhmä määritettynä.

Pojan veloituksesta veloitan 150 euroa per 4 viikon ikäinen pentu ja astutusmaksu on 80 euroa, sisältäen 3 yritystä ja takuun että kissa pysyy leikkaamattomana näiden kolmen yrityksen ajan. Aatun kohdalla naaraiden tulisi mieluiten tulla pojan luokse ruokavalion haasteiden vuoksi. (raakaruokinta)

Erikoistilanteissa kolli voi vierailla myös naaraiden luona, mutta tällöin kissaa tulee kohdella kuin omaa kissaa; perheenjäsenenä - ja sitoutua hoitamaan kissan ravintolisät ja ruokailun valvonta astutusreissun ajan.

Tarkoitus on pitää poikaa leikkaamattomana mahdollisimman pitkään ja saada geenejä jaeltu tasaisesti sinnetänne, mutta välttää ylikäyttöä.

Vaadin morsianten sukutaulujen PawPedsissä oloa, joten jos poika kiinnostaa niin äkkiä PawPedsiin sukuja lähettämään! :) Haluan myös, että jokaisen Aatun jälkeläisen sukutaulu päätyy PawPedsiin, näin on helppo tarkkailla miten laajalti geeni on levittynyt.

Isänä pentueille;

Aatun venytys

Aatun venytys, 1v 5kk

Vanhemmat;

CH Ryoko edle von den Lichtalben, RAG n 04 x IC FI*Emija's Elvis, RAG a 21

Ryoko ja Elvis