Takaisin

PR Darkie's Akai Yuri - Juniori

Juniori on ruskeanaamio mitted, RAG n04 ja kantaa sinistä.

Juniori on syntynyt 09.07.2011, meidän ensimmäisestä pentueestamme.

Juniorin sukutaulun näet täältä. (PawPeds)

ES*Patriarca Gucci ei löydy pojan sukutaulusta.

Halusin teettää Juniorilla ainakin yhdet pennut, mutta pallit lähti Marraskuussa -11. Alunperin piti myydä Juniori ja pitää vain yksi tyttö, mutta toistaiseksi olen ollut kykenemätön myymään poikaa, joka luottaa minuun niin.

Juniorin ensimmäinen näyttely oli Jyväskylässä 9.10.2011.

Juniori jäi vahingossa kissalaan kun kiinnyin poikaan ruokkiessani tätä pitkin öitä ja päiviä, uuvuttaen itseni niin pitkälle kun vain kykenin. Monet itkut ja epätoivon hetket on pojan kanssa jaettu. Reilun puolentoista kuukauden iässä muodostui vahva side pojan kanssa, jonka jälkeen yhteiselo on ollut auvoisaa.

Juniori oli alunperin niinsanotulla koeajalla, kun testasimme millaista elämä olisi kuuden kissan kanssa, kun oma maksimini oli kuitenkin 5 kissaa. Tämä kuitenkin ratkesi siinä samalla kun Roope oli vietävä viimeiselle matkalleen ja nyt Juniori on ja pysyy meillä.

Poika sai infektiotartunnan kissanäyttelystä 31.12.2011 ja todettiin calici positiiviseksi rokotuksista huolimatta 27.01., tämä calici ei tapa kissaa eikä leviä muihin, ainakaan rokotettuihin yksilöihin, eikä meidän kissoista muita ole sairastunut.

20.08.2012 Juniori on todettu vapaaksi calicista! Merkkiäkään ei ole näkynyt sitten helmikuun alun. :) Kissala on jälleen virallisesti vapaa viruksista!

Junnun venytys

Junnun venytys, 16.5.2016

Vanhemmat;

FI*Mayapaw's Popol Vuh, n 04 x FI*Dollyblues The One and Only, a 03