Kissakuva

Takaisin

Darkie's Second

Kuvia pennusta

Nannan pentue sai alkunsa 28.6.2012 kollin luona, ja näiden laskettu aika on 1.9.2012 Kissaliiton taulukon mukaan. Nanna kuitenkin synnytti jo 63. vuorokauden kohdalla, 29.8.2012. :)

Miina

FI*Darkie's... Väri ja sukupuoli Status
Evening Star, "Miina" sininen mitted / ♀ Sijoitettu

Yhdistelmästä

Nanna ja Heikki

FI*Darkie's Shiroi Sakura (Nanna, RAG n 03) x IC FI*Bobkatin Naked Ned (Heikki, RAG a 04)

Vanhempien sukutaulut (sukusiitosprosentti 1,53% 10. sukupolvessa)

Lähtöpaino;

27.11.2012

Niin se päivä tuli... Miina lähti kasvatuskodista kohti uutta kotiaan, haikea mieli jäi, mutta tiedän, että päätyi oikeaan kotiin, oikeiden ihmisten luokse. Kiitos Hanna ja Mikko!

15.11.2012

Miinalla meneillään neidin kolmas madotus. :) Helpoin pentu mille antaa tuota töhnää, nuoremmat ei tykkää siitä yhtään...

Neiti on NIIN aktiivinen. Tajuttoman aktiivinen. Tekevät Junnun kanssa yhessä pahojaan... -.-

10.11.2012

Kylläpäs se aika menee... Taas on jo pidempi aika edellisistä kirjoitteluista!

Viimeisimpänä painona Miinalle punnitsin 1,440 kiloa! Neiti kasvaa ihan silmissä, ei ole edes mahdollista! :) Miina todennäköisesti pysyy perheessä vähän pidempään kun tulevan kodin ihmiset muuttavat juuri kuun vaihteessa toiseen asuntoon, ettei pikkukissa tule kaiken hässäkän keskelle.

31.10.2012

Miinan toinen madotus on alkanut. :) Neiti kasvaa niin nopeasti! Painoa melkeen 1,2 kiloa. On niin hienoa ja jännää miten niin pienestä nyytistä kasvaa niin iso niin nopeasti!

Ollaan käyty parilla lenkillä Miinan kanssa, tyttö rakastaa ulkoilua hirveesti! :)

24.10.2012

Eilenpä käytiin Miinan kanssa ensikertaa rokotuksessa. Meni ihan hyvin, aluksi pisto oli kauhea, mutta piston jälkeen silti leikittiin ihan normaalisti. :) Hurmasi eläinlääkäriaseman ihan täysin!

13.10.2012

Miinalle on nyt saatu hyvä koti! Neiti on niin tarmokas, että!! Painoa on myös kovin mukavasti tullut. Neiti on niin täynnä voimaa ja energiaa! Kiipeilystä on tullut kova juttu. :)

4.10.2012

Miina ei ole ollut moksiskaan uusista enoistaan ja tädistään. :) Ei taida oikein sisäistää pentujen olemassaoloakaan, Pörrö sen sijaan kuskaisi Miinan mielellään omiensa sekaan. Painoa kohta 700 grammaa! :)

2.10.2012

Rankka päivä ollut Miinalla. :D Pörrön äidinvaistot käy ylikierroksilla kun neidin oma synnytys on niin lähellä.

Miina syö todella hyvin. Kiinteitä ruokia, niin kuivia kuin märkiäkin. Huomasin tänään myös että neiti käyttää taitavasti hiekkalaatikkoa! Joskin peittäminen on vielä vähän hakusessa. ^^

30.9.2012

Hirmuista leikkimistä! 580 grammaa oli painoa tänään. :) Pahin mahdollinen uhovaihe päällä, kaikelle pitää uhitella. ;)

Kovasti jännittää Miinan reaktio Pörrön synnyttämiseen, onko neidistä hyvä vai huono juttu. Selviää kyllä viikon sisällä. :)

24.9.2012

Miina on saanut olohuoneen päiviksi käyttöönsä, yöt vielä vietetään laatikossa turvassa. :) Pörrö on kovasti alkanut hoitamaan Miinaa, kuin omaa pentuaan. On lähellä omaa laskettua aikaansa myös.

Miina on kohta jo puolikiloinen! Niin se vain kasvaa... Tänään tai huomenna olisi tarkoitus ensimmäisen kerran syöttää kiinteää ruokaa.

16.9.2012

Miina on jo iso tyttö. Painoa 360 grammaa, tuntuu vaan hujahtelevan, ja johan tuo koittaa kävelläkkin! Pahasti näyttää siltä että Nannalla maito olisi loppumaan päin, pitää antaa lisäravinteita jotta vielä pari viikkoa tulisi kunnolla maitoa.

10.9.2012

9. päivä tyttö avasi silmänsä, tänään ne olivat aamusta jo ihan täysin auki! Määrätietoinen pään heiluttelu, ympäristön tarkkailu ja kulkeminen on alkanut. Neidissä niin riittää tarmoa, halua ja päämäärää...

Miina Miina

7.9.2012

Neidin paino on yli 210 grammaa! Kasvaa reipasta tahtia, Nannallakin maito vielä riittänyt hyvin. Silmien aukaisua odottaessa!

1.9.2012

Nannan äidinvaistot on herännyt kunnolla; neiti viettää paljon aikaa tyttönsä kanssa, joko yksin pennun kanssa maaten tai jakaen ahtaan kolon Juniori ja pennun kanssa. :) Nyt illalla Miinalla on painoa jo hurjat 122 grammaa!

Miinan viralliseksi nimeksi päätettiin tänään FI*Darkie's Evening Star, ja aiemmista bicolour epäilyistäni huolimatta taitaa tytöstä tulla mitted. Ainakin nenä on jo kovin harmaata väriä kerännyt. :)

31.8.2012

Huhhuh! Onpahan ollut viikko... Muutto alkoi maanantaina ja keskiviikko-iltana Nanna synnytti yhden pienen tyttösen.

Mitä kaunein pieni neiti, tosi määrätietoinen, pitkillä jaloilla varustettu tyttö! Nannan äidinvaistoissa ei vielä ole kehumista, mutta josko tämä vielä sumpliutuu. Pariin otteeseen olen korviketta antanut äidin hiihdellessä Junnun luona... Jos Junnu malttaisi maata pentukopassa Nannan ja Miina-tytön kanssa niin Nanna olisi onnellinen. :)

Miina

Kokoero Miina-tytön ja Juniorin välillä on järjetön! Miina syntyi 80 gramman painoisena, aivan kuten Juniorikin, joka on tänäpäivänä kuitenkin jo 5,2 kiloinen!

Miina ja Junnu

Tapahtunutta