Sijoituskotia ulkomaantuonnille!

Olen tuomassa Saksasta kollikissaa Suomeen tammikuun loppupuolella ja karanteenin jälkeen haluaisin saada kissalle pojalle sijoituskodin, jossa poika saisi olla aktivinen kolli pidemmän aikaa. Sijoitussopimuksen jälkeen kissa jäisi sijoituskodin omistukseen ja omistajuus siirtyisi minulta sijoituskodin emännälle/isännälle.

Kissa olisi creme colourpoint, nimeltään Kin edler von den Lichtalben, toistaiseksi kutsuttu vain "Kin"iksi.

Kissa olisi tarkoitus pitää aktiivisena ainakin viisi vuotta, ja von den Lichtalbenin kasvattajan vaatimus on, että tällä on seurana toinen, leikattu kissa. Sillä ei ole väliä, onko kissakaveri tyttö vai poika, mutta karanteenijakson jälkeen kissalla on oltava kaveri.

Pitäisin muuten pojan itselläni, mutta koska omistan aktiivisia naaraita, koitan välttyä vahingoilta näin. Kollin sijoituskodilla ei ole näyttelyttämispakkoa ja minä olisin tavoitettavissa 24/7.

Haluan saada kissan sijoitukseen Varkauden/Leppävirran/Joroisten alueelle, jotta minulla ei tule liian pitkää matkaa minun ja sijoituskodin välille. Vaadin sijoituskodilta ehdotonta luotettavuutta ja avoimuutta, ymmärrystä kissoja kohtaan ja halua auttaa kasvattajaa.

Sääntöjen rikkominen (listataan ennen kissan luovutusta) johtaa kissan palautumiseen minulle. Astumiset poika hoitaisi minun luonani tai mahdollisesti toisen kasvattajan tykönä jos kissaa muualle lainattaisiin.

Näillä näkymin Kin tuodaan Suomeen 21.1.2013, ja tästä 4 viikon kuluttua poika olisi valmis menemään uuteen, toivottavasti loppuelämän kotiin.

Yhteydenotot mieluiten darkie @ jolt.fi tai sitten 040 595 8789.