Kissakuva

Takaisin pentuihin

Darkie's 9.2

Koska Ruusun suunnitelmat ovat yhä auki, mutta Nala tuli pakollisena väliin, saa Nalan ja Aatun suunniteltu pentue merkinnän 9.2, tämä tarkoittaa että Ruusun seuraava paritusyritys täysin uuden kollin kanssa saa uuden pentuenumeron itselleen.

Nalan ensimmäinen, ja mahdollisesti ainoa, pentue tehdään tiukemmalla siitosprosentilla Aatun kanssa Nalan äidin Haikun päädyttyä sterilisaatioon enen toista pentuettaan. Tämän parituksen tiukemman linjasiitoksen vuoksi tulevat pentueet tästä linjasta on katsottava tarkemmin. Pyrin välttämään linjasiitosta viimeiseen pisaraan asti, mutta tällä kertaa otan tietoisen ja avoimen riskin.

Aatun munuaistilanteen takia Aatu penkitettiin kollin hommista pysyvästi ja tilalle tuli Aatun ilmielävä kopio, oma poikansa Dollgarden's kissalasta. Kapu on isäänsä korkeampi, pidempi ja painavampi - mutta eritoten kalloltaan isäänsä sirompi. Kapu on tottakai Aatua tuntuvasti nuorempi ja voi kasvaa vielä vaikka ja miksi. ♥

Nala vietti intohimoiset treffit Kapun kanssa elokuun 10.-13. päivä, onnistuneita astumisia tapahtui 11.8. ja 12.8. ja seuraavaksi jäädäänkin odottamaan tuloksia! Jos Nala tuli kantavaksi, on pentueen laskettu aika 15.10. tienoolla. :)

Astutettu!

Nala ja Kapu

CH FI*Darkie's Haikai, "Nala" (RAG h 04 21) x FI*Dollgarden's Kalimeris, "Kapu" (RAG n 04)

Vanhempien sukutaulut (sukusiitos 2,76% 10. polvessa)

Yhdistelmä on PG-vapaa

Mahdolliset värit ja kuviot;

Tähän mennessä tapahtunutta