Kissakuva

Takaisin

FI*Darkie's Midori Bara - "Ada"

Midori Bara ( 緑バラ) tarkoittaa Vihreää ruusua

Kuvat otettu 15.09.2011 ja 29.09.2012

RAG n 04, ruskeanaamio mitted, naaras. Lemmikkitasoinen. Varattu.

Syntyi 9.7.2011 kello 04:23 ja painoi 87g.

Neidin paino 29.09.2012, 1v 2kk iässä 4,230 kg.

Ada kastroitiin 08.02.2012.

Ada jäi Varkauteen, muutti tähän kissalan lähelle. Asuu kerrostalossa vanhan mäyräkoiraherran ja kahden ihmispalvelijan kanssa.

Ada menetti mäyräkoira-ystävänsä kesällä 2012, perhe oli jo tätä ennen suunnittelleet Adalle kissakaverin ottamista, kolmannen pentueen Loki muutti Adalle kaveriksi.

Neidillä on pörröisimpiä turkkeja, mitä olen ragdollilla nähnyt!

Kuvaukseni Adasta pentuajalta.

Tosi hyvät syömislahjat omaava pikkuneiti. Pitkään pitänyt ykkössijaa painoissa, jopa 60g johdolla seuraavaan. Adalla on pienemmät sukat kuin Pörröllä, joten listaan Adan värivirheellisiin. Perushelppo pentu, mammantyttö.

Ragdollin normaalista luonnekuvasta poiketen Ada on tosi aktiivinen ja leikkisä pikkuneiti. Siinä missä sisarukset jo väsyy leikeissään, Ada jatkaa huoneen ympäriinsä juoksentelua, hyppii nukkuvien sisarusten päälle ja kokoajan etsimässä uutta leikkikaveria. Tällä hetkellä mieluisin lelu taitaa olla minun käteni ja kaikkien jalat. :)

Adaa on pitänyt lisäruokkia sen jälkeen kun on pysyvästi siirrytty kiinteään ruokaan, neiti kun ei ehdi leikiltään syömään kunnolla. Mutta sitten kun Ada nukahtaa, ei meinaa neitiä saada hereille, ei sitten millään! Raskas huvi vaatii rankat nokoset.

Pitkään ykkössijaa pitänyt neiti putosi painojen kärjestä pohjille kun pojille alkoi ruoka maittamaan!