Kissakuva

Takaisin

FI*Darkie's Kawaii Koutei - Anssi

Kawaii Koutei ( かわいい 皇帝) tarkoittaa Suloista keisaria

Anssi Anssi 1v

RAG n 04, ruskea mitted, uros. Varattu.

Syntymäpainp; 116 g.

Anssin kohtalo muuttui sukupuolen vaihtumisen jälkeen, enkä tätä poikaa viitsi kovan luonteen takia jättää itselleni kasvatukseen, kun ei täytä omia kriteereitäni pojan vaatimuksille. Tytöksi olisi ollut hyvä, mutta pojaksi vähän turhan kovapäinen omaan makuuni. :)

Anssi on kovin menevä kaveri, kova leikkimään ja pentueen isoin pentu ollut alusta alkaen! Komea kaveri ja kuristen kertoo missä menee ja mitä tekee, varsin sosiaalinen pikkuipana joka ei välttämättä sylissä kyllä tahtoisi olla kuin omaehtoisesti. :)

Ansa oli heti syntymästään lähtien oma silmätikkuni! Niin kaunis heti synnyttyään ja rakenteeltaan samantien niin paljon parempi kun mitä sisarensa. :) Kasvot ovat enemmän pyöreät kuin suipot, kokoa on reippaasti ja ilmettä riittää! Tämä taitaa olla semmoinen pentu missä isää on kerrankin enemmän kuin äitiä.

Malliltaan Ansa on kovin paljon isäänsä tullut, mutta luonnetta on jälleen enemmän äitä kuin isää. :( Toivotaan että ei jää niin voimakkaaksi kun saa asua toisen voimakasluontoisen kissan kanssa.