Kissakuva

Takaisin

FI*Darkie's Imashii Koutei - Manu

Imashii Koutei ( 勇ましい 皇帝 ) tarkoittaa Rohkeaa keisaria

Manu R.I.P. Manu

RAG n 04 21, ruskeatabby mitted, uros. Varattu.

Syntymäpaino; 70 g.

Lepää rauhassa Manu, FI*Darkie's Imashii Koutei, 20.4.2014-6.3.2015

Maailma menetti suurimman pikkuenkelinsä perjantaina 6.3., vain päivää äitinsä syntymäpäivän jälkeen, kun Manu jouduttiin lopettamaan äkillisen sairastumisen jälkeen...

Hyvin äkisti torstai-iltana Manu meni flunssaisen oloiseksi, apaattiseksi ja kuulosti varsin tukkoiselta, perjantaina kello 11 herra vietiin lääkärille jossa todettiin keuhkoissa olevan nestettä. Aika paremmalle lääkärille varattiin seuraavalle päivälle, mutta herra meni kotona niin heikoksi, että vietiin uudelleen perjantaina lääkäriin jossa sai nesteenpoistolääkkeen ihon alle, joka ei parin tunnin jälkeen saanut nestettä poistumaan.

Vaihtoehtoina oli kokeilla suurta annosta vahvaa antibioottikuuria tai päästää poika kivuistaan. Perhe puntaroi vaihtoehtoja ja päätyi Pikkumiehen väsyneisyyden ja voimattomuuden vuoksi lopetukseen, ettei kipuja pitkitetä ja annetaan herralle rauha.

Röntgenkuvissa keuhkoissa olleen nesteen lisäksi näkyi laajentunut sydän, jolle lääkäri kertoi mahdollisuudeksi joko rakenteellisen sydänvika tai laajentuminen ylimääräisen työkertymän vuoksi. Lopullinen syy jäi tuntemattomaan kun perhe ei halunnut suorittaa ruumiinavausta vaikka olisin sen tietenkin maksanut. Ymmärsin tilanteen täysin, he halusivat laskea rakkaansa lepoon.

--

Tältä pikkuherralta löydettiin myös ensimmäisen rokotuksen yhteydessä pienen pienet kivekset, mutta noin muuten lääkäri ei huomauttanut mistään; sydän on terve ja henki kulkee niinkuin pitää. :)

Pojista reippain, myös sosiaalisin! Aina helmoissa ja jäämässä jalkojen alle... Tykkää aamuisin tulla päälle istumaan ja silmät sirrillään katsomaan milloinka sitä ruokaa kuppiin saa. ^^ Hyvä ruokahalu pienellä miehellä, mutta lattarinnan takia on hyvä, että painoa tulee hitaammin.

Vielä ei ole neidistä paljoa kerrottavaa, varsin vilkasliikkeinen neiti joka on syntymästään lähtien kokenut elämänsä tärkeimmäksi tavoitteeksi kiipeillä pitkin ja poikin; aloillaan ei voi olla!

Pienelle tuli hännän päähän vaurio synnytyksen ohessa, häntää lyhennettiin eläinlääkärin toimesta 2-3 nikamalla 2.5.2014, mutta taisi myrkkyjä erittyä hännästä sen verran että rinnan kehittyminen häiriintyi ja neiti sai osakseen lattarinnan.

Tytön rinta on kehittynyt kauniiksi, ei vieläkään ole täysin pyöreä, mutta ero ei ole niin huomattava, kun mitä on ollut kuukauden iässä. :) Kovasti lähestytään 2 kuukauden ikää ja ensimmäistä rokotusta, saadaan taas eläinlääkärin mielipide rinnan kehityksestä.