Takaisin

Darkie's Shiroi Sakura - Nanna

Nanna on ruskea bicolour, RAG n 03 ja kantaa sinistä.

Nanna on syntynyt 09.07.2011, meidän ensimmäisestä pentueestamme.

Nannan sukutaulu on nähtävillä täällä. (PawPeds)

Nanna on ensimmäinen naaras, joka jäi kasvatustoimeen mukaan. Neiti on ollut äitinä yhdelle pentueelle, mutta koska neiti on aika feministinen, saamme nähdä tuleeko toista pentuetta koskaan. Nanna on hyvin varhaiskypsä tyttönen ja tämän takia jouduin astuttamaan neidin ennen Champion -titteliä. Nanna on lähinnä semmoinen B-suunnitelma, jos Pörröltä ei tule toista kaunista tyttöä. Jos minulle ei tule tarvetta käyttää Nannaa, niin todennäköisesti neiti steriloidaan kun Suprelorin sirun vaikutus lakkaa.

Nannan ensimmäinen näyttely oli Jyväskylässä 9.10.2011, jossa tyttö sai EX1 arvostelun. Tämän jälkeen ollaan käyty parissa näyttelyssä ja kaikista ollaan saatu hyvät arvostelut. Kiimojen alettua ei olla näyttelyissä käyty, mutta katsotaan josko kesällä 2014 Nanna kävisi jossain lähinäyttelyssä.

Nannalle etsittiin koti ainoana kissana laumahierarkian käydessä tytölle liian kovaksi. Nanna lähti koeajalle ystäväni luokse Helsinkiin tammikuussa 2015, minkä aikana kävi erittäin selväksi että Nanna tarvitsee oman kodin ja omat ihmiset, täyden huomion jaetun sijaan.

Pitkältä tuntuneen etsinnän jälkeen koti löytyi; ihastuttava pariskunta Helsingistä otti minuun yhteyttä ja ihmisten ja kissan kemiat vain kohtasivat. Nanna pääsi helmikuun lopussa 2015 aloittamaan uuden elämänsä ilman muiden lemmikkien aiheuttamaa stressiä. Suuri kiitos Hennalle ja Simolle!

Nannakuva

Äitinä pentueille...

Vanhemmat;

FI*Mayapaw's Popol Vuh, n 04 x FI*Dollyblues The One and Only, a 03